門面細細 紅磚牆配霓虹燈 裝修行型格美國街頭風路線 十分搶眼👀食物方面有多達14款漢堡 (好似多過M記😂) 小食 沙律 甚至意粉可供選擇最欣賞嘅係店家提供埋手套 多肉汁都唔驚整污糟手 好貼心💗.🐈🎀 ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★☆ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★☆ .▪️鵝肝和牛漢堡 $148▫️肉醬薯條及罐裝汽水 $35 (跟餐).食好啲 鵝肝配漢堡 當獎勵下每日返工嘅自己😌和牛同鵝肝都好Juicy 大大啖咬落去仲有爆汁嘅感覺💦配上黑醋醬係意想不到地夾 中和油膩感 味道豐富‼️材料包括:甘香鵝肝 雙層芝士 香煎草飼和牛 黑醋醬 番茄 生菜.肉醬係半肥瘦豬肉碎加啲番茄煮出黎的粗薯條份量都幾多 小小辣 好惹味 就咁食啲肉醬都好好味🤤搞到最後只好點檯面上嘅茄汁 千島醬 同埋芥末一齊食好彩都有好多醬料提供😂.❝☺︎ ғᴏʟʟᴏᴡ ᴜs @ragdoll.kjai ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇʀᴀɢᴅᴏʟʟ ᴅᴀɪʟʏ𓃠⸝⸝꙳ • ғᴏᴏᴅɪᴇ𓌉◯𓇋 ‎‎‎• ʟɪғᴇsᴛʏʟᴇ⋆♬︎ • ᴛʀᴀᴠᴇʟ*⋆✈︎❞
門面細細 紅磚牆配霓虹燈
裝修行型格美國街頭風路線 十分搶眼👀
最欣賞嘅係店家提供埋手套
多肉汁都唔驚整污糟手 好貼心💗
🐈🎀
ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★☆
ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★☆
▪️鵝肝和牛漢堡 $148
▫️肉醬薯條及罐裝汽水 $35 (跟餐)
食好啲 鵝肝配漢堡 當獎勵下每日返工嘅自己😌
和牛同鵝肝都好Juicy 大大啖咬落去仲有爆汁嘅感覺💦