在旺角核心人流集中地段, 赫然發現這間樓高三層嘅西餐廳, 裝修風格獨特,並擁有難得嘅空間感。 地面的一層展示各款自家製特色蛋糕, 甜點, 非常吸引!小週末午市時間, 人流唔算好多, 有兩層可分散坐感覺依然舒服。餐廳主打創意料理,相信晚餐選擇會較多。另有數款午市套餐, 包括餐湯 ,主菜,甜品或飲品。餐湯:甘筍湯打得好滑,甘筍清甜, 調味鹹咗少少。廚師精選牛扒午餐🥩🍽️性價比好高, 一百元左右可以吃到牛扒餐。選了七成熟, 聞到油脂的香氣, 外層微微焦香,肉質香嫩,切開也有肉汁, 近邊緣的脂肪特香口。😋 蘸些自家製燒汁提升美味~Side dish 是炸香甜蕃薯條, 比起薯條亦有另一風味!😋溫泉蛋担坦卡邦尼意大利粉午餐創意做法,用上花生醬調成醬汁, 類似四川擔擔麵嘅做法, 帶微微川辣, 配上溫泉蛋,中西合璧。 花生醬令意粉比較稠, 建議不用少辣,平衡番個甜味。凍奶茶,味道正常, 只是茶味不算太濃郁凍朱古力亦不會甜。

餐廳主打創意料理,相信晚餐選擇會較多。
另有數款午市套餐, 包括餐湯 ,主菜,甜品或飲品。

餐湯:甘筍湯
打得好滑,甘筍清甜, 調味鹹咗少少。

廚師精選牛扒午餐🥩🍽️
性價比好高, 一百元左右可以吃到牛扒餐

溫泉蛋担坦卡邦尼意大利粉

溫泉蛋担坦卡邦尼意大利粉午餐

凍奶茶,味道正常, 只是茶味不算太濃郁
凍朱古力亦不會甜。

午餐