2018-10-14 101 瀏覽
今晚約咗舊同事聚餐,諗住打探一下有無咩好路數,係旺角搵間靚餐廳招呼一下呢位伯樂。伯樂提議食返佢上次食過覺得好正嘅熨烤達人。餐廳好近旺角東站,一落地鐵行五分鐘就到。裝修好Colourful, 好有 Iron Man 風格,又夠型。前菜唔少得韓國菜必備的泡菜、芽菜同埋蘿蔔。店員會係爐邊加上蛋汁,可以自己再落粟米、芝士。店員話即場 like Facebook, 可以送指定特飲,有得揀藍莓/草莓 Calpis Soda炭燒半熟韓牛重點推介,牛味十足,肉質鮮美,真係好驚喜,咬落好有口感調味豬頸肉上碟時好有心機,以為係一朵花。切得薄薄地,好適合燒烤,肉質鮮美寒冰冰冷麵凍冰冰、酸酸地,好 fresh。冰條有三種水果:草莓、奇異果、火龍果,睇得又食得。黑松露明太子蛋卷黑松露蛋卷同明太子蛋卷各一,明太子味道好夠濃!芝士炸雞可以就咁食,夠晒香脆;店員亦都會等芝士處於半融狀態,將炸雞捲上芝士,仲有得拉絲,真係好邪惡。食飽飽,很滿足!

伯樂提議食返佢上次食過覺得好正嘅熨烤達人。

前菜唔少得韓國菜必備的泡菜、芽菜同埋蘿蔔。

店員會係爐邊加上蛋汁,可以自己再落粟米、芝士。

炭燒半熟韓牛
重點推介,牛味十足,肉質鮮美,真係好驚喜,咬落好有口感

調味豬頸肉

寒冰冰冷麵

黑松露明太子蛋卷
黑松露蛋卷同明太子蛋卷各一,明太子味道好夠濃!

芝士炸雞

食飽飽,很滿足!