▫️太古坊裝修完之後開左唔少新餐廳~其中呢間泰國x印度fusion餐廳幾有世外桃源feel🤣 佈置成小綠洲咁🌴 想chill d仲可以選擇室外位置😎🍗 瑪沙拉燴羊膝 $288/🫓 Roti $38▫️羊膝肉質幾嫰滑,可能香料味道較重所以唔會有羊羶味🐏 仲有白飯伴碟,但我就另外嗌左Roti配黎食😆 幾香口又夠薄~🥗 香芒燒雞沙律 $148▫️燒雞加左香料醃過,食落有幾分印度風情😂 沙律菜新鮮,仲有大大塊芒果🤩🥭 芒果糯米飯 $78▫️芒果幾甜,糯米飯由紫米同糯米組成,比較淋身🍚🥬 炒通菜 $88▫️通菜炒得好淋身,但味道偏淡,如果加多啲蒜蓉辣椒惹味啲就更好🌶️🍟 Fries $78▫️係幼身薯條,最緊要上枱夠熱😆 幾鐘意茄汁係頂呢個擺盤設計🤣🍺 Beer Of The Month $58▫️今個月嘅啤酒係Garden of the beach,飲落有熱情果香,酸酸甜甜幾驚喜🥳🥥 Young Coconut $88 for 2▫️星期一至五每晚都會有不同優惠🎉 當晚係特價椰青,夠晒清甜🥥

🍗 瑪沙拉燴羊膝 $288/
🫓 Roti $38

🥗 香芒燒雞沙律 $148

🥭 芒果糯米飯 $78
▫️芒果幾甜,糯米飯由紫米同糯米組成,比較淋身🍚

🥬 炒通菜 $88

🍟 Fries $78