2022-08-16
旺角食嘢不嬲多選擇, 今次見到網友推介喺旺角地鐵站E2出口嘅西餐廳 ~ Subtle 唔錯, 所以專程嚟試下。 🏖️環境: 面積都唔細,佔友誠商業大廈4樓全層, 餐廳中間係水吧, 左手邊係沙灘景, 用投影製造海浪和海浪聲的效果,幾 chill。 右手邊係美麗的水池景,有D歐洲宮廷feel, 唔錯, 打卡啱曬🤗。 🍝食物:Set lunch 於星期一至五供應, 意粉丶 意大利飯丶 沙律及漢堡包有多款選擇, 價錢由$98-$238。**扒虎蝦丶北海道帶子丶牛油果伴雜菜沙律$158:虎蝦和帶子十分新鮮, 充滿香草味, 冇雪味; 牛油果和雜菜給人清新的感覺, 配合橄欖油, 健康味美。** 香煎北海道帶子紅菜頭汁意大利飯$148: 用紅菜頭汁煮意大利飯, 令到意大利飯冇咁膩, 仲要多咗一份清新的甜味,好食。 💁服務: 員工有禮貌, 有效率,good 👍🏻#Loklokcook
💁服務: 員工有禮貌, 有效率,good 👍🏻
#Loklokcook