今日舊同事約我去九龍灣食Lunch,佢話最近係環球工商大廈開咗間新嘅日式餐廳,帶我去試新嘢😆餐廳以花做主題🌺門口佈置得好靚🌸🌼佈滿乾花和綠色植物🌳🌴好似置身係城市綠洲🌷🌹🌺🌼🌻🌾好舒服☺️餐廳有12款唔同款式嘅 set Lunch,我哋叫咗健康沙津🥗沙津材料好豐富🥗有牛油果🥑雜菜,合桃,腰果,兩種柚子🥒青瓜配黑醋,每種材料都好新鮮,柚子仲好甜,牛油果🥑好熟,好好食😋我哋仲叫咗自家製和牛漢堡🍔和牛漢堡超厚身超大塊仲爆汁嫁😻配菜有生菜,蕃茄,芝士和酸青瓜,一啖咬落去口感好豐富,還有脆卜卜嘅薯條🍟超正啊😋個餐配埋青豆湯和熱飲都係60元,真係超級抵食又好食👍🏻我哋還叫咗蒲燒鰻魚定食,鰻魚超級大塊和好厚,外層的皮燒得脆脆地,食落好有口感🐟鰻魚油脂好多好肥美又鮮嫩👍🏻配合煙韌的日本飯食🍚超級爆正😋飲品我哋叫咗熱檸水和熱朱古力,熱朱古力好濃味👍🏻午餐時間坐滿曬人😱環境都好舒適☺️好喜歡餐廳用花做主題🌴🌸感覺自己置身於一個城市綠洲到食嘢🌳🌼食物質素好高👍🏻價錢唔算貴👍🏻下次去開九龍灣做嘢都會再嚟食嘢😆

熱檸水和熱朱古力

飲品我哋叫咗熱檸水和熱朱古力,熱朱古力好濃味👍🏻

2018-04-04
10 分鐘 (堂食)
熱檸水和熱朱古力