2024-07-02
「人其實同狗一樣,係需要散吓步,四周圍行下或者跑返兩個圈就會笑返。」呢句係聽勵志鷹同豬文嗰集提到嘅,我覺得又講得幾啱,大壓力想放鬆下個人,散吓步好吓好西,你會得到一啲正面嘅Energy。呢間cafe真係有好多人會拖住狗狗嚟食嘢的,只係我費事未經許可,就影佢哋隻狗啫。鍾意嘅咪同佢哋玩下,或者望住啲狗仔好開心噉坐喺度,再飲杯嘢,希望你都可以抽離返平時咁忙嘅生活,Enjoy the moment見攰就唞。見到呢間Cafe仲啱啱Rub緊一個寵物領養平台,個Website、 UIUX同Blog Post全部都係佢哋自己砌出嚟,幾有心!@love99_pet➡️蜆肉手工意粉配特製喇沙醬汁 $138估唔到可以喺西貢食到咁出色嘅手工意粉!煙韌有咬口份量多,喇沙蝦香味好突出同埋比較Creamy少少,我覺得比起港島區某啲食手工意粉嘅舖頭更勝一籌!➡️慢煮豬手酸甜蘿蔔法包 5 inch $68掛住喺度打卡攤凍晒,但個包依然都keep到脆幾犀利,蜜糖芥末醬好惹味!➡️???with一隻狗仔嘅啡 $4xSorry我唔記得咗自己飲咗啲乜,但係個粉係朱古力味!味道就正常發揮Cafe Pawsitive📍西貢西貢大街41-
➡️蜆肉手工意粉配特製喇沙醬汁 $138
➡️慢煮豬手酸甜蘿蔔法包 5 inch $68