餐廳嘅名幾得意,我地除左要食物填飽肚子之外,都要餵飼一下心靈同埋神經。餐廳lunch set包埋$40以下嘅飲品。雖然定價偏高,但係份量都幾大,兩個女仔可以share一碟。留意返每人最低消費係一杯飲品🙆🏻‍♀️ 餐廳環境幾舒服,會提供wifi,亦冇限時,但多人時下層環境比較嘈雜,可以選擇坐係上層閣樓。食物質素不過不失,得閒可以同朋友去chill下😌 侍應都幾nice幾warm😍------------------------番茄明太子蟹肉意粉 $128 【8/10】因為有番茄汁嘅緣故,醬汁比小編食嘅其他明太子意粉冇咁杰,而且佢帶有少少甜味,加埋芝士粉食落去都唔漏。蟹肉份量適中,由於已經mix埋醬汁,蟹肉吸咗番茄汁嘅甜味,不過就同啲番茄汁混為一體,所以要自己發掘一下先搵到啲蟹肉😛------------------------日式咖喱和牛漢堡扒飯 $85 【6.9/10】日本咖喱唔辣,帶有少少甜味,唔會太鹹。但漢堡扒表面有啲燶,整體比較乾身😳 蛋食落去幾滑,但是未到超好味嘅程度。整體不過不失,唔會特別推介🤭------------------------牛油果青蘋果冰沙 $58(套餐+$1
番茄明太子蟹肉意粉 $128 【8/10】

番茄明太子蟹肉意粉

日式咖喱和牛漢堡扒飯 $85 【6.9/10】

日式咖喱和牛漢堡扒飯

牛油果青蘋果冰沙 $58(套餐+$10)【7.3/10】

雖然係冰沙,但係牛油果嘅份量好足,令到質感比較杰。青蘋果味比較突出,保留咗清新嘅感覺。但係單買定價實在太高,套餐加錢嘅話尚可接受。
牛油果青蘋果冰沙
番茄明太子蟹肉意粉