2023-05-11 173 瀏覽
位於元朗錦上路附近,有一間復古奢華風cafe ,主要以黑色為主,而且仲有好多歐陸同埋美式風格特色家具擺設,天花仲以歐式吊燈為主,非常之奢華🤗🤭😽餐廳以慢歎輕食為主,法式可麗餅係呢間cafe signature 之一🤤每枱必點😏👍🐖煙燻火腿法式可麗餅🤤可麗餅餅薄而且煎到金黃色,中間有唔饀料,椰菜絲 、芝士、沙律菜、仲有煙燻火腿,加埋中間嘅太陽蛋一齊食,味道清新得嚟而且仲好有層次😍🤤擺盤精緻,真係igable 🤩煙三文魚配奶油芝士意粉呢度意大利粉🍝都好受食客歡迎,油潤煙三文魚加上香濃奶油芝士嘅醬汁,每一啖都充滿咗creamy 嘅醬汁,非常好食😌😋呢度啲飲品好igable,天氣咁熱就梗㗎係飲番啲冰凍洛神花茶,立即透心涼晒😙😗😝食完野之後,我哋仲去左參觀傢俱陳列室,入面有古董電話、sofa🤞🏼我哋仲有咗好多相👍草地花園都係呢間餐廳特色之一,好多唔同類型嘅裝飾,仲可以先好多女神相😍😍😍📍Muse Furniture Lab📍元朗錦上路26C號地鋪

🐖煙燻火腿法式可麗餅🤤

煙三文魚配奶油芝士意粉