2022-03-17 642 瀏覽
🔺Hygge’s 意大利手工肉丸薄餅🍕$128第一次見到有肉丸pizza😎肉丸有香草味但唔會太重🙌🏻而且份量都幾多😚而pizza係發酵咗48小時嘅手工pizza❤️‍🔥所以餅皮好煙靭🤩整體黎講呢個價錢性價比好高同絕對會encore🤤🔺霜降牛扒配黑松露薯條🥩 $268牛扒有得揀rare,medium同well done🙌🏻今次就揀medium😙個人覺得岩岩好😆牛扒好冧🥰而薯條係幼身個款🍟黑松露醬都好夾❣️🔺雙重芝士帕馬火腿可麗餅🌮$178可麗餅上面有火箭菜同車厘茄🍅而芝士都頗多🧀但就集中係中間😛再加埋帕馬火腿都幾夾但相對其他嘢食就普通d😗🔺法式火焰焦糖可麗餅 $78呢個超特別🥸本身以為火焰係焦糖燒兩燒點知係真係有火🔥可麗餅有橙🍊檸檬皮🍋焦糖醬仲有d酒味🍷但人覺得都幾特別但口味方面我就麻麻😶🔺噢’奧利奧奶昔🥤 $65Oreo味都頗重但個人覺得係正常質素🙌🏻而呢個價錢就cp 值較低🤭🔺莓莓奶昔🍓$65相對係呢個 cp 值高好多😆呢杯唔係我飲係朋友😎佢話口感好rich而且上面仲有生果🫐
🔺Hygge’s 意大利手工肉丸薄餅🍕$128
Hygge’s 意大利手工肉丸薄餅