2021-08-12 228 瀏覽
又行開k11 musea好肚餓 見到kiki麵店好多人等位 我都走去等埋一份😂等左大概20分鐘就有位了~第一次食kiki麵店 所有食物都想試 佢個套餐都幾抵 有伴麵+小食+飲品 可以試哂唔同種類 伴麵試左海膽伴麵同胡麻雞絲小醋麵 先講講海膽伴麵 海膽味好濃 熱左既海膽唔腥 同埋好足料 麵質地好煙韌 不失kiki麵風味 胡麻雞絲小醋麵係冷拌麵 芝麻醬唔多 連埋側邊煎得比較乾身既脆脆一齊食 惹味好多 成個麵影相好吸引🥰小食叫左蒜片台式腸同涼拌燻蹄雲耳 台式腸一定唔會輸 一塊蒜片入口唔覺得好蒜😂涼拌燻蹄雲耳正常~飲品叫左新出品既百香果沙冰 第一啖好多冰好凍 抖左半餐飯再倒返一半既冰出黎 先岩岩好飲到 除左太多冰之外 味道係一流架 但係下次醒叫少冰😂另一杯白桃烏龍+椰果 烏龍茶味剛好 飲到少少白桃味 如果鍾意飲甜加椰果會幾好味👍🏻

海膽伴麵
涼拌燻蹄雲耳