餐廳: Green Waffle Diner (擺花街)
資訊:

經朋友介紹呢間好ig-able嘅餐廳,裝修好靚☺️餐廳個名聽落都好健康,我就試下佢!點樣食甜品,都可以好健康? 而且佢地有新嘅Smoothie Bowl ,貪得意嘅我又點會放過😬😬一坐低佢見到我有bb 已經即刻攞顏色筆同紙俾bb 而且亦都有BB凳同埋BB餐具同kids menu真係服務好到位!☺️☺️我叫左個bb版pancake俾GracePancake 唔係好甜 加埋啲蘋果士多啤梨藍莓 全部都係BB最鍾意食嘅 新鮮又健康😜😜夏日限定嘅藍螺旋藻奶昔 用木碗裝 再加左cream, 麥片同唔同種類嘅生果 仲有堅果同麥片碎做沙灘 同有條好靚嘅美人魚 完全冇令一個山長水遠黎嘅我失望丫!👍再黎一個乜嘢好出名嘅waffle 出面天氣咁熱 一定唔少得有球雪糕個waffle 外面有少少脆 入面好香蛋味再加上雲呢拿雪糕!中和左後唔係好甜 而且又冰又熱咁絕對係perfect match !! 👍佢哋個Summer Menu裏面 有一杯飲品好eye catchy 藍色有氣飲品- 藍螺旋藻發酵梳打原來杯我係健康飲品可以降血壓、排毒、幫助消化、促進新陳代謝等 真係好正👍
經朋友介紹呢間好ig-able嘅餐廳,裝修好靚☺️

一坐低佢見到我有bb
已經即刻攞顏色筆同紙俾bb
而且亦都有BB凳同埋BB餐具同kids menu
真係服務好到位!☺️☺️
我叫左個bb版pancake俾Grace
Pancake 唔係好甜 加埋啲蘋果士多啤梨藍莓
全部都係BB最鍾意食嘅 新鮮又健康😜😜

夏日限定嘅藍螺旋藻奶昔 用木碗裝
再加左cream, 麥片同唔同種類嘅生果
仲有堅果同麥片碎做沙灘 同有條好靚嘅美人魚
完全冇令一個山長水遠黎嘅我失望丫!👍

再黎一個乜嘢好出名嘅waffle
出面天氣咁熱 一定唔少得有球雪糕
中和左後唔係好甜 而且又冰又熱咁
絕對係perfect match !! 👍

藍色有氣飲品- 藍螺旋藻發酵梳打
10 分鐘 (堂食)
下午茶