2023-07-25 1201 瀏覽
夏天悶熱,但係又想食火鍋,見到牛陣最新推出「蕃茄壽喜燒鍋」,合乎我的要求,新嘢就最啱我。呢度侍應非常有禮,安排好座位之後,奉上蕃茄壽喜燒鍋,再給我一壺蕃茄湯,確保鍋底一直保持濃郁的蕃茄味道。個鍋已經放好新鮮蕃茄,不同種類的蔬菜,冬瓜蓮藕片及菇類。味道非常清新,酸甜可口,非常適合夏天食用。牛肉用上澳洲產特上長期穀飼牛,脂肪比例均勻,肉質柔軟,肉味濃郁。豚肉用來自北海道四元豚,肉質滑溜,有口感。令外scan QR code 落order, 仲有好多選擇, 唔夠可以繼續不停添加。 自助枱上更擺放多款蔬菜,丸,炸物,咖喱飯, 最驚喜仲有關東煮🍢。而飲品方面,有多款汽水,茶款等等任君選擇。食飽之後一定要食Haggen Dazs, 有幾款特色雪糕, 唔係周圍都有得食架,每款一杯都夠回本😂食完侍應姐姐提我玩遊戲,夏季限定「千本引」拉繩遊戲,憑眼力選定獎品,再拉出繩索,就要睇吓有冇運氣😆,禮物包括有零食,玩具,餐飲禮券。放心一定有獎🎁