2023-08-04 387 瀏覽
朋友上個星期見到「鮮芋仙」推出返夏季限定嘅「芒果」主題,就喺臨近打風🥵30度咁熱嘅天氣下捉埋我出去 V-Walk 食清涼冰品降降溫,消下暑!😆𓂃𖠚∗ᤲ𑀇 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·▸ 迷你芒果白玉冰 ┅ HKD 58▎ 迷你芒果白玉冰嘅配料有 芒果粒、牛奶冰、白玉湯圓同芒果醬 雖然名就寫「迷你」 但都夠朋友同我一齊分😛算喺街外一個正常甜品加量版😋 食落都無諗過 牛奶冰同芒果醬味道喺咁搭配 牛奶冰甜味中和返芒果嘅酸味✨ 芒果粒份量十足又好味🤤 白玉湯圓 口感煙韌 好滿足😍· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·𓌈˒˒ 鮮芋仙Meet Fresh❜ 深水埗深旺道28號V Walk 2樓L2-16號舖Shop L2-16, 2/F, V Walk, 28 Sham Mong Road, Sham Shui Po— @meetfreshhongkong · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·‎‎܀ ‎‎܀ ‎‎܀‎‎܀ Follow @chillfood.basis for more 📸

𓂃𖠚∗ᤲ𑀇

▸ 迷你芒果白玉冰 ┅ HKD 58