餐廳: 百芳池上便當 (太古城中心)
資訊:

2022-06-17 599 瀏覽
百芳池上便堂無論外賣定堂吃都一流😌滷肉飯便當 Braised Pork Mince Bento 太掛著台灣所以食左滷肉飯,便當既配搭同炸雞一樣係圓形既盒上有粟米、菜脯、粉絲、椰菜丶滷蛋同主角滷肉店 滷肉粒粒肥瘦分明d汁既味道都好有台灣既感覺再加上新鮮熱辣炸出嚟鹽酥雞粒粒都好大粒炸得非常香脆,皮脆內嫰咬落仲要有肉汁滴出嚟,份量仲要咁好足🫶肉燥,拌麵味道剛好加上青菜🥬不會太乾,每條麵條都掛了些醬汁,彈牙又煙韌配上香口的花枝丸,一口一粒,好吃!可以平價亨受道道地地台灣風味💁‍♀️
百芳池上便堂

無論外賣定堂吃都一流😌

韌配上香口的花枝丸,一口一粒,好吃!

可以平價亨受道道地地台灣風味💁‍♀️

外賣自取