2011-09-14 15 瀏覽
今日中秋節要返工無得同屋企人食飯, 所以更加要對自己好D, 平時O係QE返夜都係叫翆華,悶都悶死,又貴, 所以今次叫四川菜已經係第二次ENCORE由於今日好忙, 要到十一點幾先叫外賣, 幾驚佢收呀, 落完ORDER半個鐘到, O係百忙中同我最喜愛O既姑娘食勁辣四川菜, 正呀, 不過我唔食得辣, 所以只係叫BB辣, 佢地有分好多隻辣架, 連BB辣我都食得好辛苦但係真係好滋味架.....!!!!!手拍青爪係我第一大推介, 勁爽呀, 好新鮮~~蒜焯菜心:無咩特別皮蛋豆腐: 又一誠意推介, 豆腐好滑, 勁好味咖哩肉碎蛋抄飯:好味, 不過食唔晒, D咖哩味好平均全餐都係$86, 抵食如果我O係佐敦住一定會成日叫呀, 雖然唔食辣但居然都食到我想再ENCORE, 下次我會帶嗜辣O既男朋友去
, 所以今次叫四川菜已經係第二次ENCORE

手拍青爪係我第一大推介, 勁爽呀, 好新鮮~~

蒜焯菜心:無咩特別

皮蛋豆腐: 又一誠意推介, 豆腐好滑, 勁好味

咖哩肉碎蛋抄飯:好味, 不過食唔晒, D咖哩味好平均

全餐都係$86, 抵食

2011-09-12
30 分鐘 (外賣送餐)
  • 手拍青爪
  • 皮蛋豆腐