2023-08-25
用外送app叫外賣,一共叫左兩個餐。一個下面呢個$88《大醬牛肉粉絲鍋》跟個白飯,加$3凍飲。個盒就咁用返長方形膠盒,份量偏小,個湯底係平時食即食麵既味精粉,超級失望邊值$88????味道都ok,唔會煮到過晒龍,瓜菜都新鮮,但就咁用味精湯真係接受唔到,同埋食完唔飽。另外叫左個下午茶餐,《泡菜黑豚飯》$63,加$3配凍飲。呢個豬好似叉燒,幾好味,又唔會太硬,岩岩好,好味過個大醬湯好多倍,泡菜就唔辣又唔酸偏淡味。兩個餐都配柚子蜜,係凍飲,但係如果另外先用熱水溝開個柚子蜜調配下,先再落外賣杯會好好多,而家就咁凍水完全沈底唔溶,杯飲品仲要唔滿,好求其。外賣app有優惠先幫襯,除返開每個餐四十幾蚊,叫做ok,如果正價就完全唔推薦,我唔會考慮佢,可能堂食會好啲。
同埋食完唔飽。