2021-08-31
話說,我同同事中午11點幾落單,咁跟住預計佢12:15會到啦。點知個送達時間一拖再拖,由12:15-> 12:45->13:15,已經轉左去13:45,咁我地眼見中途有車手去到,等左一陣又轉左第二個車手,已經覺得奇怪,同埋lunch已經完,所以我就打去餐廳問啦。咁有個員工聽,就話「餐廳收到order就會出餐,係rider未到。」係度賴啦。我就話「連第2個rider已經到左,等緊wo。」員工就話「我要check check。」咁我就留左單no.俾佢睇。跟住就精彩啦,個員工打返黎話:「個rider拎左餐啦wo。」我見到個app未轉status既,咁我諗住都可能係rider未轉姐,我咪同個員工講返個status未轉啦,永年個員工竟然用老闆對員工既語氣鬧我:「都話左係車手問題,你明唔明姐?」咩事?我由11點幾等到2點,要嬲都應該係我啦,點解我重要無啦啦受哩位員工既氣?咩唔明?我就真係唔明點解佢地可以咁樣鬧返個客轉頭啦。一直都知佢地員工態度唔係好,不過見野食真係好味,所以成日都撐。但而家一位受害者竟然俾人咁對待,可以接受咩?人微言輕,佢100幾個好評,我1隻負評,做唔到啲乜,但我
我就話「連第2個rider已經到左,等緊wo。」
人微言輕,佢100幾個好評,我1隻負評,做唔到啲乜,但我唔打出黎過唔到自己嗰關。
米線不如以往彈牙,煮得有啲淋,好在湯底搭救,小小辣已經夠味
魚腐好味
永久blacklist,再見永年