2022-02-04 42 瀏覽
開始又再禁堂食🥲諗住戌太安樓掃街買啲外賣返屋企🤣無意之中發現到有間新既台式火鍋🍲仲要係一人一鍋有得外賣咁得意😜平時火鍋外賣就食得多,估唔到一人一鍋都有得外賣,最特別係連個鍋同埋GAS爐都有得外賣埋🤡不過環保人士就要注意,如果好介意就留返堂食先再試💕💕我同朋友叫左兩個鍋底,價錢好經濟,一啲都唔貴。我地分別叫左台式香濃沙茶鍋同麻辣什錦牛肉鍋😎牛魔王既我梗係再追加三份澳洲牛小扒😜仲有火鍋必備既薯粉啦😋另外一提,套餐入面既古早鮮橙茶好好飲,有驚喜🧚🏻‍♀️大家可以試下🥳調味料方一,亦會預備左一個麻辣沙茶醬俾你拎返屋企用👍🏻👍🏻返到屋企,一打開😍高CP,好豐富呀😚有好多配菜,又多種類。而且真係好方便!如果我去露營,我會再叫,因為真係好啱懶人用🤣兩個湯底亦唔口渴,又唔太辣!好食😋澳洲牛小扒雖然唔係好多塊,但係入口即化😂好好食😋再加埋個薯粉,真係好滋味!下次會再試其他口味!
調味料方一,亦會預備左一個麻辣沙茶醬俾你拎返屋企用👍🏻👍🏻