見OpenRice外賣自取有7折就買返屋企食~食過火炙芝士辣肉醬熱狗同澳式風情熱狗,都係鍾意後者多啲,今次亦都係我都三次買呢隻味。食物即叫即整,所以預早落單去到都要等10分鐘左右🕑買咗一個澳式風情熱狗套餐,有薯條同薯餅。細薯條份量都唔少,配埋茄汁+千島醬,酸酸甜甜,好味😋薯餅炸得好脆,仲食到一粒粒薯仔🥔熱狗用咗芝士、煙肉、菠蘿、千島醬、紐倫堡腸整成🌭️成個配搭有啲似薄餅,仲有我鍾意嘅菠蘿同千島醬,酸酸地好開胃!可惜拎返屋企芝士已經拉唔到絲🧀😭另外,我仲買咗一個辣雞塊。雞塊唔算大件,但外皮脆卜卜,雞肉Juicy嫩滑,味道都唔錯。PS等外賣個陣睇佢Menu見到有墨西哥勁辣雞堡,好吸引🤩下次有機會試下!
見OpenRice外賣自取有7折就買返屋企食~

澳洲風情熱狗套餐+辣雞塊
$45.5