餐廳: 意樂餐廳 (富泰商場)
資訊:

為咗捉住假期嘅尾巴,決定要享受一個豐富嘅早餐。當然啦享受豐富嘅早餐前提就係我唔想離開屋企。於是嗌咗foodpanda外賣!特選鮮奶炒滑蛋配漢堡扒個炒滑蛋配漢堡扒下面仲有少少沙律墊底,都幾有誠意㗎!又估唔到佢仲有薯蓉同埋有少少芝麻醬!整體來講睇落去都心情愉悅嘅。多士轉左牛角穌見到佢間舖頭入邊有麵包,就決定唔食多士轉下啲特別嘅麵包啦。個牛角酥都幾大㗎,不過味道呢都係正常嘅!不過可能因為我係外賣啦,所以送到過嚟都已經變淋左。火腿濃湯通粉呢一個通常同佢個名都係一樣嘅,感覺都係濃味。最驚火腿通粉淡到死,都唔知加鹽定加豉油好啊。凍朱古力飲到落底都仲係覺得呢個朱古力好濃味。真係覺得好唔錯!強推

特選鮮奶炒滑蛋配漢堡扒

多士轉左牛角穌

火腿濃湯通粉

凍朱古力
飲到落底都仲係覺得呢個朱古力好濃味。真係覺得好唔錯!強推
外賣送餐