2020-07-24
我叫的是咖喱叻沙蝦肉魷魚麵,雖然望落湯底好紅,但一啲都唔辣,帶有椰奶🥥味。魷魚🦑夠多,不過蝦肉🦐就稍為細隻。馬拉盞通菜🥬雖然同我哋想像中的泰式不同,只係淥菜,但個馬拉盞超好食,帶有蝦嘅鮮味同鹹香,非常惹味。我同朋友食完想買個醬返屋企,可惜無得買。小食點了雞翼、雞串、脆豆腐同炸魚皮,全部都脆口而唔油膩😋炸魚皮(唔記得影相😂)連麵湯底一齊食,仲正😍我哋無點甜品,飲品就無乜特別啦~不得不題,小店服務態度好好。因為當日著白色衫,驚食麵會彈到就攝左張紙巾係領口,店員即刻向我哋提供左紙圍巾,非常細心!👍🏻👍🏻👍🏻$100唔洗就有咁多野食,好抵~~-Search my posts🔎 。。。😋 #kellydiscovery_food 。。。🦄 #kellydiscovery
Search my posts🔎 。。。
😋 #kellydiscovery_food 。。。
🦄 #kellydiscovery