2021-03-26 801 瀏覽
一心想要星期五食得開心d,所以試下去海港中心果間Kim’s spoon 買份韓國餐外賣填飽肚子。 呢間餐廳成日都有好多係附近返工嘅人去食,成日都排長龍,所以今日為可以快d有得食,而且見用open rice 外賣自取可以有8折優惠,所以就試下外賣自取啦。好可惜,第一次外賣自取就中伏啦!我叫左份泡菜豬肉飯外賣自取,一打開個蓋,雖然真係好香泡菜味,外表就咁睇都好似厄得下人,但係,當你望真d,成碗飯都只得兩三塊豬肉片!!!全碗飯豬肉片同泡菜嘅比例10:90!!! 係10:90啊!!!外賣真係好中伏囉!!好揾笨!! 8折完個價錢,係灣仔某茶記可以食到份飽到頂胃嘅燒春雞套餐啦!所以奉勸大家如果想外賣自取,就要衡量好風險啦!
2021-03-26
外賣自取