2023-02-20
親戚來港,一行10個人,覺得呢度坐得幾舒服,尤其是我哋嘅長枱,剛剛係闊落通道嘅旁邊。附近亦都係有日光嘅窗口。我哋附近都有幾台超多大人細路嘅聚會~^_^雖然話計時90分鐘,但係其實佢都冇催過我哋。同埋都會幫我哋諗等齊左人先開始計時,但係見我等得耐就比我入去先。(即使其實都滿座同埋好繁忙感謝)因為忙於照顧各人,所以冇影太多相,但係當日的食物,大家都非常滿意鍾意佢哋嘅各式薄餅、另外都嗌咗不同嘅牛肝菌螺絲粉、烤雞飯、小食、雞翼等等試咗這個我之前未叫過的菜式,蟹肉配薄餅,覺得呢個同昨天的肉丸就失色啲。有一次外賣個肉丸好食過佢。呢兩樣都OK嘅,但係就唔可以話超級好味咁,同埋其實真係都幾細。迷你鐵板仔。當然少不了嗌咗甜品~有心太軟&tiramisu心太軟反而覺得還好,因為佢嗰個士多啤梨醬定唔知櫻桃將有少少似西藥味,亦都做唔到流心效果Tiramisu冇影到,但係有齊晒咖啡同酒香。有時啲餐廳冇落到酒,或者酒俾咖啡蓋過了。會再幫襯這個集團👍🏻分店的話,黃埔都唔錯,室內設計、空間感同埋服務都好👍🏻
我哋附近都有幾台超多大人細路嘅聚會~^_^
因為忙於照顧各人,所以冇影太多相,
但係當日的食物,大家都非常滿意
當然少不了嗌咗甜品~有心太軟&tiramisu
Tiramisu冇影到,但係有齊晒咖啡同酒香。
有時啲餐廳冇落到酒,或者酒俾咖啡蓋過了。
會再幫襯這個集團👍🏻
分店的話,黃埔都唔錯,室內設計、空間感同埋服務都好👍🏻