2021-07-26
《2ᴅᴘ - ᴛᴇᴀ & ᴠᴇɢɢɪᴇ》識食一定係食密瓜牛乳冰🥛😋————————————ᴍᴇʟᴏɴ ꜱʜᴀᴠᴇᴅ ɪᴄᴇ* $𝟭𝟬𝟴密瓜已經預先挖好哂,圓轆轆一粒粒呈上,方便入口。味道亦天然,食唔出額外加糖既甜味,感覺清新健康😛。完全係睇得又好食🤩。下面全部都係牛乳冰加入煉奶,奶味突出,冰感軟綿。一粒密瓜配一口冰,更能帶出生果既甜味。*可選豆乳配黑糖————————————牛肝菌𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦肉碎闊條麵$𝟭𝟭𝟴牛肝菌味超香濃,黎到已經聞到香噴噴,勁多牛肝菌&雜菇,鐘意食菇類既朋友一定唔會令你失望。加埋名牌𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦 牛肉碎既加持,令整體味道更加有層次。😋*可選純素:豆乳、扁意粉————————————經典𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦 漢堡 $𝟭𝟮𝟴揀左最原始既漢堡,size黎講都適中。𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦 𝘮𝘦𝘢𝘵 既質素一定有番質素保證,口感做得好似,厚度尚算可以,整體來講不錯。👍🏻 不過就無跟薯條🍟配搭,好似差咁小小野😎。......—♡—♡—♡—♡—♡—♡—𝗥𝗘𝗖𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡𝗗 ᵤₚ♕ ᴍᴇʟᴏɴ ꜱʜᴀᴠᴇᴅ ɪᴄᴇ♕ 牛肝菌𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦肉碎闊條麵𝗥𝗲𝘃𝗶𝘀𝗶𝘁
ᴍᴇʟᴏɴ ꜱʜᴀᴠᴇᴅ ɪᴄᴇ* $𝟭𝟬𝟴
*可選豆乳配黑糖
牛肝菌𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦肉碎闊條麵$𝟭𝟭𝟴
[牛肝菌、雜菌、素牛肉碎、*奶油忌廉]
*可選純素:豆乳、扁意粉
經典𝘐𝘮𝘱𝘰𝘴𝘴𝘪𝘣𝘭𝘦 漢堡 $𝟭𝟮𝟴
[素牛、芝士、生菜、蕃茄、苜蓿芽]
—♡—♡—♡—♡—♡—♡—
𝗥𝗘𝗖𝗢𝗠𝗠𝗘𝗡𝗗 ᵤₚ