2022-06-13
呢間車輪餅 大家都應該唔陌生 小編多年前已經食過啦真係好掛住佢 熱辣辣 足料 爆醬🥰而且日日唔同, 經常都有新口味今次去就見到佢多左好多款升級口味係小編第1次見到 所以買左幾粒食😅買4個就可以要個盒 可以唔洗驚夾爛 拎到返屋企都仲係完好無缺~留意*一定要番熱!!! 咁樣先食到佢有幾爆醬流心🥞流心宇治抹茶車吉士麻糬車輪餅*upgrade特濃版 $18upgrade版係唔同D, 比之前普通版更勁濃郁既抹茶 加左吉士 同麻糬勁夾車輪餅番熱都仲係外脆內軟 即場食應該仲正🥞港式奶醬多麻糬車輪餅 $18本身熱愛奶醬多既小編見到呢個味 不禁即刻要一隻算唔算係fusion菜🤣十足十迷你版奶醬多番熱左d花生醬油脂出哂黎 超邪惡🥞自家蒸壓台式芋泥麻糬車輪餅 $18自家蒸壓令到d芋泥軟綿綿 勁香芋頭味 有台灣既感覺 芋泥麻糬都好夾🥞Lotus焦糖曲奇& Lotus脆脆醬麻糬車輪餅 $20近年都好多甜品會加Lotus餅 , 呢隻口味有焦糖曲奇同脆脆醬令到中間爆醬之餘仲好有口感 而家咩野都貴 唯獨佢冇乜點加價 $15-$20就可以食到 去邊度搵呀!?📍車輪餅小姐📌美孚美孚新邨吉利徑19號50B7號舖
留意*一定要番熱!!! 咁樣先食到佢有幾爆醬流心
車輪餅番熱都仲係外脆內軟 即場食應該仲正