2009-04-28
呢間好耐之前食過只係食一碗薯粉所以無寫感受.今次食多咗其他食品所以先寫但今次食竟然比上次旺咗上次9點幾得2抬客咋我相信係去人氣王聯記川王捧場既人食閉門羹所以轉到呢度過辣癮..我地就係其中一群閉門羹者而係呢度過辣癮口水雞;脾位同背好生血淋淋雞肉唔夠實有D部位好淋有D霉而且好腥翼位就好D夠熟無血薯粉都幾滑可惜加既餸豬腸唔入味而且有小小臭味,,豬肚又係好淡唔入味...蒜泥白肉一食同聯記比簡值差太多太多了..D蒜蓉唔係蓉係一粒粒而肉質無口感太薄肥肉沾多..個汁又唔夠味..可以用差形容呢度既蒜泥白肉水煮魚係用鯇魚都幾滑魚類新鮮一定滑既..但其他配料唔夠所以辣味一般只得8片左右但$60元分量係咁上下不可要求太多料,,泡椒鳳爪都幾ok$16元但全部小食都係細細分唔夠皮不過招呼呢度真真真係麻麻..有個齊陰頭髮事頭婆好耐之前食當時唔旺個陣係好nice但唔知係咪旺咗就寸呢次D態度都幾寸問多句都唔耐煩事頭婆都算只係唔耐煩..我見其中一個男伙記幫其他人落單超惡大大聲叫人講啦食咩呀人地剔錯張落單紙又用好惡態度話人,,個班客人好斯文所以無出聲佢如果幫我地落單用咁既態度我唸一定有交鬧跟住又有6位入嚟我見呢位男伙記係
但今次食竟然比上次旺咗上次9點幾得2抬客咋
我地就係其中一群閉門羹者而係呢度過辣癮
個汁又唔夠味..可以用差形容呢度既蒜泥白肉
但唔知係咪旺咗就寸呢次D態度都幾寸問多句都唔耐煩
跟住又有6位入嚟我見呢位男伙記係咁xxxxx粗口自言自語不滿又有客入嚟又要執抬比呢班人
唉..你伸苦多嘢做唔關b客人事為何要受你氣比你喝駡..我去大牌檔食都未見過咁既伙記
不過事頭婆唔優做佢見呢個伙記咁喝D客見佢完全唔理由得佢..呢間嘢有選擇都唔會嚟