2020-08-16 202 瀏覽
Shari Shari士多啤梨奶凍味價錢💲: $98好味程度😋: 4.7/5服務🍴: 3.8/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.3/5回頭率😚: 4.4/5-又係shari shari啦🤩之前講過伯爵奶茶白玉同宇治金時,今次就又講下另一隻我好中意的味,就係士多啤梨奶凍!🍓 而家天氣咁熱真係好啱食,但預左一定要排長龍呀🙈-仲有要即刻影即刻食,耐小小就好快溶好易瀉晒,會食到好le hea😂呢個士多啤梨味一啲都唔會假!冇糖漿味🥳反而係好似H字頭個隻士多啤梨雪糕咁,偏奶,偏creamy,好正😛個底有小小🍓糖漿,所以唔怕食得耐個冰會冇味架!食到中間就會有啲好滑的牛乳布丁🍮,好重奶味,同啲冰一齊食好滿足👍🏻 呢間好在啲冰食幾耐都會有味,連溶埋的水都想飲埋佢🤪 呢款面頭仲有啲cream同一粒大士多啤梨!好靚好粉色架🤓 所以推介大家食呢款,特別如果女仔🤭 未去過的朋友仔就更加要去!
Shari Shari
士多啤梨奶凍味