2020-11-17
今晚同爸爸出外搵食,行完aeon,係附近諗住搵下野食。行過餐廳門,見到個餐牌又幾吸引,而且價錢仲唔貴tim有多款唔同既飯啦、又有烏冬、意粉、鰻魚、牛、雞。揀岩自己既主食之後,可以單買或加款拼成套餐。套餐都仲有三款可選,可以加$10配上沙律或泡菜,再跟一杯檸檬茶或汽水。或加$20配上炸雞兩件再加飲品。性價比好高,價錢又唔貴。自己到收銀買飛後,便會給一個取餐提示餐,當餐準備好,機仔會發出響聲及震動,再到取餐處拎餐,好方便。呢間餐廳仲唔洗收加一。我點了咖哩豚肉烏冬,咖哩不錯呀,咖哩汁掛於烏冬上,好好味,而且又好彈牙,惹味。上面淋滿了咖哩汁及配料,有豚肉粒、紅蘿蔔、薯仔等等,大滿足。而且份量都不少的。正爸爸點了鰻魚飯,鰻魚香及肥美,鰻魚汁淋於白飯上,一啖一滋味,好鍾意食鰻魚飯,而且呢度價錢唔貴,當過下口癮。食下食下d鰻魚都好快食曬了。我們兩個餐都配了炸雞套餐。炸雞外皮脆卜卜,好好味,入面炸得唔會乾身,外皮金黃,內部又多汁,大滿足。廿蚊有兩件炸雞仲有野飲,抵加錢跟埋個套餐。是晚大滿足。呢個餐廳座位都充足,唔錯唔錯,坐得舒服。
性價比好高,價錢又唔貴。
我們兩個餐都配了炸雞套餐。
是晚大滿足。
呢個餐廳座位都充足,唔錯唔錯,坐得舒服。