2020-08-18
北海道牛乳蛋糕流心芝士雞批照燒牛肉芝士批芝士鮮奶撻酸乳酪芝士批藍莓/芒果吉士焗雪山價錢💲: $20/ $20/ $15/ $20/ $25/ $25好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.8/5環境🗾: /性價比🥢: 4.3/5回頭率😚: 3.6/5-旺角掃街附近最近又開左新店啦!今次賣北海道牛乳蛋糕,經過都聞到香噴噴,望落都幾鬆軟架😝 價錢大概$90~$100一個。除左蛋糕,仲有勁多款甜品,我就試左佢幾款撻啦😚點知又幾好食!-鹹批首先有流心芝士雞批同照燒牛肉芝士批,2款都大大個,可以焗返來食😆佢比平時的批多餡,入味的肉都唔太柴☺️芝士就唔多,但都有淡淡芝士香🤓 仲要個汁幾濃所以好夠味!-甜又熱的撻就試左芝士鮮奶撻同酸乳酪芝士批😃😌 芝士鮮奶撻有啲似以前連鎖個間個d咁,面頭有層芝士的,好重奶味,好香🤭 yogurt撻就真係好酸,但我好中意yogurt所以覺得好好食,好開胃,冇咁膩😋-最為仲有藍莓吉士焗雪山同芒果吉士焗雪山🏔️面頭係燒過的蛋白,但就有小小甜🙈 不過幾睇得的!入面都比足水果,仲有好濃的吉士醬🤗 除左呢啲仲有apple crumble同puff,所以選擇真係好多,經過可以買d返屋企
流心芝士雞批
服務🍴: 3.8/5
環境🗾: /
性價比🥢: 4.3/5
回頭率😚: 3.6/5
最為仲有藍莓吉士焗雪山同芒果吉士焗雪山🏔️面頭係燒過的蛋白,但就有小小甜🙈 不過幾睇得的!入面都比足水果,仲有好濃的吉士醬🤗 除左呢啲仲有apple crumble同puff,所以選擇真係好多,經過可以買d返屋企🤓