2015-03-14
餐廳有幾層, 入去第2層巳坐滿位子, 坐位與其他位距離較近, 內有酒水bar, 感覺似去酒吧! mushroom pizza 餅底用上oat, 薄薄餅底配上芝士加落及火箭菜, 口感好軟香口。如果芝士再多個層次更好食。organic pasta 多種配料做法出來有多種口感味道, 好香濃, 味道特別, 帶有田園風味又不會太泛味。 rainbow roll with lemonade卷物內的食物豐富, 有多種食物配搭, 少少奇怪其一好似有义燒在劵物內, 整體配上杧果汁好清新,唯一敗筆粉皮太厚左少少, lemonade fresh taste。choco tofu mousse cake: texture 滿口豆腐感覺, 不甜, 朱古力味道唔夠香濃, 餅底加了oat, 好健康