2022-09-25
(❍ᴥ❍ʋ)JANEJEN心聲(❍ᴥ❍ʋ)♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎同師傅🥊傾偈👻原來佢哋已經係其他舖頭做咗10幾年,經驗相當豐富!依家兄弟拍檔出嚟自己開舖頭😙多謝師傅介紹咗佢哋嘅招牌菜俾我,如果唔係我都唔會知道呢間舖頭有啲咁好食嘅嘢😍😍😍♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎☘︎︎♧︎1️⃣燒蒙古羊架 $48 👍👍 招牌菜,必食。完全冇羊肉嘅騷味,羊肉非常之柔軟嫩滑,多肉汁,入口即溶🤡一定一定要食^_^ 少少貴,值得食。2️⃣燒雞腎$18 👍👍 師傅話雞腎同出邊嘅做法唔同,佢哋會先經過油炸,再進行燒烤嘅步驟。所以一咬開雞腎,入面鎖住嘅超juicy肉汁瞬間會喺口腔爆發😼🫶呢一種衝擊力難以言語形容☘︎︎ ︎︎☘︎︎ 燒台灣腸$22、燒羊肉串$23、燒五花腩肉$18 :我問師傅佢哋嘅串燒係乜嘢Style,佢話係多款Syle集合而成的自我style😂佢嘅燒烤味粉都相當惹味😏😏而且燒得香口。☘︎︎ ︎︎☘︎︎ 燒雞軟骨 $18 、燒豬軟骨 $18,食落嘅口感好似都幾似😂總結就係幾好食5️⃣錫紙焗麻辣花甲$58 比較少燒烤店有花甲提供。唔算好麻辣,分量幾多幾抵食。6️⃣燒韮菜 👍 $16我的最愛,每次燒烤必點😋正常發揮‼️總結:唔會失望👍≡≡
1️⃣燒蒙古羊架 $48 👍👍
5️⃣錫紙焗麻辣花甲$58
比較少燒烤店有花甲提供。唔算好麻辣,分量幾多幾抵食。
6️⃣燒韮菜 👍 $16
我的最愛,每次燒烤必點😋正常發揮
‼️總結:唔會失望👍
≡≡≡≡≡≡💰價錢參考💰≡≡≡≡≡≡