2015-09-26 427 瀏覽
一間都已經食咗好幾年,好多次嘅餐廳!(早餐)好好食又唔算,難食又未輪到到佢!最近幾次去,次次都係叫咗好耐未到!(遲嚟嘅反而到先)都算,可能係自己黑仔又或者自己心急!不過今次真係太過份!落單叫咗火腿通粉,雙蛋多士熱奶茶,叫咗之後等咗15分鐘,再催下!等多10分鐘,都係未到!(同之前一樣,其他遲過我到嘅人都已經全部到整!)終於見我面黑後等多幾分鐘送上第一碟火腿通粉!未食前都覺得算數,食咗第一啖都係火到嘅!同師姑尿一樣,冇味!想落啲鹽繼續食,但個鹽樽面濕淋淋根本就出唔到鹽!(連坐我對面嗒枱個姐姐都講咗句冇味嘅!)最後都係自己去攞支美極加咗少少食咗碟得美極味嘅火腿通粉!如果咁樣我就唔需要去佢地間餐廳食喇!到食完通粉後都係未見到我嘅雙蛋多士,可以做嘅嘢就係再催,跟住放係我面前嘅係兩個又圓又硬嘅雞蛋,同兩片牛油多到見到都會反胃嘅多士!我已經好耐冇咁樣黑面過,雙蛋同多士都冇食到,俾錢走人!以後都應該唔會再去依間已經唔想做好啲嘅餐廳食早餐!做得最錯就係因為太嬲冇影相就走咗!
做得最錯就係因為太嬲冇影相就走咗!
2015-09-26
25 分鐘 (堂食)
早餐