餐廳: 新金豐餐廳
資訊:

2021-04-25 1303 瀏覽
尋晚發既最後一個夢入面竟然係周圍去,搵緊好野食!!相信係由於太耐無食過卡路里有D高高地既乾炒牛河,日有所思夜有所夢既影響下,係夢中我不停尋覓緊一間乾炒牛河炒得好味既餐廳。我承認對於美食我係有少少追求完美,發夢都一D都無鬆懈到。😅瞓醒之後,為咗完成夢中既搵食任務,我即刻急不及待咁去到我至愛既飯堂食好野。😍呢度除咗食物質素高之外,D奶茶亦都好掂,茶味香醇,濃淡適中,非常香滑。基本上我係無奶茶不歡,每日都會被召喚到茶餐廳嘆杯靚茶。🦔今日食呢個乾炒牛河炒得夠乾身又大碟,配料D洋蔥非常脆又好甜,牛肉多汁夠嫩仲有些少甜味。我食野一向好慢,足足食咗成個鐘,週末最鍾意慢活~慢食~~慢慢嘆~~餐廳座位幾舒服,雖然經常爆滿,但服務質素keep住咁好,點餐後好快食物就到,餐廳職員既招呼好好,好專業又有禮,食物價錢亦都屬於好超值,性價比勁高,呢D原因令呢度成為好多人經常去既飯堂。💯👍
尋晚發既最後一個夢入面竟然係周圍去,搵緊好野食!!

2021-04-24
  • 菠蘿油