2023-01-02
任飲任食流水蝦🦐燒烤2.5小時每張枱隔離都有個水缸大頭蝦任你自己夾👍一坐低侍應會提醒先攞冰桶及水,將夾起嘅大頭蝦冰鎮,凍暈左蝦才放在烤爐上燒隻隻蝦都非常生猛扎扎跳嚟啦🖖非常多膏,肉質爽彈另外出面分別有幾區比客人自助任拎任食海鮮區花蛤,鮑魚、扇貝、沙白、蠔、魚、東風螺、青口,大蜆,帶子串燒肉類區送酒一流,雞軟骨串,雞皮串 ,雞腎串,牛仔骨,羊架,豬頸肉,雞全翼,腸仔,紅腸蔬菜🥬翠玉瓜,蒜蓉金菇,蒜蓉雜菇,茄子,番薯仔,大蔥,菠蘿,南瓜,粟米,韭菜…… 壽喜燒及麻辣燙豆卜串,南瓜,牛丸,雞髀菇,仲可以放其他串燒落任你喜歡鍾意食嘅朋友又多個選擇自煮即食麵韓國牛骨湯麵,辛辣麵,芝士麵,烏冬最咪整返個真係飽到,唔使食晚餐🤣飲料區🧃🥤清熱氣嘅菊花茶,甘蔗汁,羅漢果茶,仲有其他來自韓國嘅飲品同埋不同類型嘅罐裝啤酒超多選擇生啤區🍺Asahi、1664,hoegaarden、Suntory冷盤酸辣大頭蝦,泰式鳳爪,開胃酸菜 熟食椒鹽大頭蝦,滷水雞翼,炒菜心,咖喱魚蛋炸物炸燒賣,炸麥樂雞,炸雞肉條超香口糖水,例湯每日都轉不同款麵包區丹麥麵包方包,蒜蓉牛油法包🥖,仲有我最愛嘅炸饅頭配煉奶甜品每日都會轉不同款
每張枱隔離都有個水缸大頭蝦任你自己夾👍
隻隻蝦都非常生猛扎扎跳嚟啦🖖非常多膏,肉質爽彈
另外出面分別有幾區比客人自助任拎任食
海鮮區
花蛤,鮑魚、扇貝、沙白、蠔、魚、東風螺、青口,大蜆,帶子
串燒肉類區
蔬菜🥬
壽喜燒及麻辣燙
自煮即食麵
韓國牛骨湯麵,辛辣麵,芝士麵,烏冬
最咪整返個真係飽到,唔使食晚餐🤣
飲料區🧃🥤
生啤區🍺
Asahi、1664,hoegaarden、Suntory
冷盤
酸辣大頭蝦,泰式鳳爪,開胃酸菜
熟食
椒鹽大頭蝦,滷水雞翼,炒菜心,咖喱魚蛋
炸物
炸燒賣,炸麥樂雞,炸雞肉條超香口
糖水,例湯
每日都轉不同款
麵包區
丹麥麵包方包,蒜蓉牛油法包🥖,仲有我最愛嘅炸饅頭配煉奶
甜品
每日都會轉不同款,今日有士多啤梨🍓蛋糕,檸檬茶,雜果撻芝士蛋糕,朱古力🍫蛋糕,百福豆腐花
雪糕雪條
有不同來自韓國香港嘅雪糕雪條揀
媽媽最鍾意都係食紅茶香桃雪條,識到lum好肉,好fresh
食完最尾仲可以嘆番杯普洱陳皮玫瑰花茶消滯一下🫖