2021-10-19 319 瀏覽
·麻醬手撕雞腸粉大圍必食小食🤤🤤華輝小食😍😍🧡🧡🧡🧡🧡~~~~~~~~~~~~·1️⃣手撕雞腸粉($35)*手撕雞腸粉顧名思義有手撕雞同埋腸粉😂😂😂而且手撕雞有得揀辣度😋😋😋小編唔太食得辣,揀咗小辣,但其實都已經好辣😂😂😗😗手撕雞嘅份量都幾多,成件事好惹味,腸粉又超級多醬,麻醬豉油超級多😝😝🤤🤤🤤自己一個食完成盒之後覺得好飽好漏,可能因為重醬啦😂😂下午茶食完晚餐已經唔使再食😂😂😂👍🏽👍🏽(score: 4/5)··其他:*除咗手撕雞腸粉仲有好多唔同種類嘅小食可以食,撈麵、雞翼、住家飯、奶油豬等等,價錢仲有得嗌珍珠奶茶👍🏽👍🏽😌😌😌*有睇過人哋講話服務態度差,其實啲姨姨係忙到嘔😂😂😂keep住不斷都有人入嚟嗌嘢食,但多數都係嗌外賣👍🏽👍🏽·-評分👑賣相:✨✨✨✨味道:👅👅👅👅價錢:💰💰💰服務:🤵🏽‍♂️🤵🏽🤵🏽推介:⭐️⭐️⭐⭐(5分滿分)~~~~~~~~~~
麻醬手撕雞腸粉
大圍必食小食🤤🤤
華輝小食😍😍
🧡🧡🧡🧡🧡
~~~~~~~~~~~~
1️⃣手撕雞腸粉($35)
(score: 4/5)
其他:
評分👑
賣相:✨✨✨✨
味道:👅👅👅👅
價錢:💰💰💰
服務:🤵🏽‍♂️🤵🏽🤵🏽
推介:⭐️⭐️⭐⭐
(5分滿分)
~~~~~~~~~~