大圍開左間新派靚裝修越南菜Wow 好Chill ,主打手工啤 ,我已經bookmark 了🍽️燒豬扒鴨蛋飯呢個豬扒飯有厚切嘅即燒豬扒用鴨蛋做嘅蛋餅 同豬皮 豬扒 扒燒嘅時間啱啱啱好 有少少焦香 入口豬扒肥美多汁 鴨蛋做嘅蛋餅 有好香濃嘅鴨蛋嘅蛋味 魚蛋餅鬆軟 嫩滑 好好食 另外個配菜仲有豬皮 好爽脆,加上越南嘅酸汁 好惹味🍽️大叻薄餅 呢個Pizza用咗豬肉鬆 芝士 雞蛋 豬肝醬同米紙去做 成個配搭好特別亦好好食 pizza個底係用焗脆左既米紙做成 而豬肝醬好香 芝士亦都焗到流心 第一次食呢種咁特別嘅Pizza好值得去encore 🙋🏻‍♀️我最愛🍽️烤牛肉串燒呢個燒牛肉卷好好食係用咗落葉菜去包住啲牛肉再新鮮去燒而落葉菜令到牛肉有一種好獨特嘅香味牛肉嫩口多汁再加上秘製嘅菠蘿醬汁令到牛肉嘅味道更加提升一個層次而酸酸甜甜嘅菠蘿汁,令到你更加開胃🍽️燒豬肉米紙卷係我食過咁多越南菜呢度做得最好既米紙卷 好飽滿 足料 新鮮燒嘅豬肉肥美而焦香 加上米粉花生醬同埋生菜 好📍Xi Xup (大圍)大圍積存街70-72號景星樓地舖
大圍開左間新派靚裝修越南菜

🍽️燒豬扒鴨蛋飯

🍽️大叻薄餅

🍽️烤牛肉串燒

🍽️燒豬肉米紙卷

📍Xi Xup (大圍)
大圍積存街70-72號景星樓地舖
  • 大叻薄餅