2019-05-28
好伏唔好去試😓呢間係大埔嘅鐵板扒店超級多人排隊🤨基本上4:30後去嘅話都要排長長嘅人龍🤷🏻♀️應該唔係因為好食所以有長長嘅人龍,而係餐廳裏面嘅為極少😐由於當日六點去到排咗一個半鐘,到我嘅時候已經冇晒我想要嘅牛柳😶叫咗分300g肉眼 $87+$25跟餐(短短係開業期間已經有$18漲價到$25🤨)塊肉眼一上切開已經熟晒🤷🏻♀️鐵板只會令到塊肉眼熟到焦🙄見到呢個情況我已經即刻將塊肉眼擺喺個碗度令佢唔會焦😶最大嘅問題係塊肉眼好碎🤯明明磅嘅時候都係完整1塊,上碟就好碎🤷🏻♀️牛味就唔使講啦-無‼️好似煲湯牛肉咁🤯要食完塊牛扒只可以靠佢啲醬汁好味先可以食得落肚🤷🏻♀️我從來冇食過一間咁難食嘅牛🤦🏻♀️真係去食大家樂都好過佢👌🏻📍:牛扒 ミディアムレア ステーキ (大埔)大埔翠怡街3號翠怡花園C座地下18A舖
牛味就唔使講啦-無‼️好似煲湯牛肉咁🤯
要食完塊牛扒只可以靠佢啲醬汁好味先可以食得落肚🤷🏻♀️
📍:牛扒 ミディアムレア ステーキ (大埔)
大埔翠怡街3號翠怡花園C座地下18A舖