2020-03-14
呢間omakase冇花枝招展,所有嘢都好實在好足料❤️ 而且魚生同其他食材配搭都非常能夠展現到各種魚生嘅精粹✨✨今次我哋揀咗「心」呢個set,中間價位,$1200@ 有前菜、刺身、壽司、甜品,每樣都好出色!💓💓💓 回頭率 100% !! 🉐🉐🉐佢哋連甜品都係師傅每日親自製作,唔會馬虎淨係serve水果同雪糕㗎~☺️🏆其中最最最欣賞嘅係佢哋將赤身、中拖羅、大拖羅刺身沾醬油,再配上淮山蓉~每片都勁厚切,加埋淮山蓉令到每片刺身都好滑口,減少咗油膩感之餘又唔會搶咗每片吞拿魚嘅味道,非常好食👍🏻👍🏻👍🏻🏅另外都係勁欣賞嘅係個灸燒大拖羅壽司,佢哋唔係一般做法咁用火槍燒,而係用炭烘烤塊大拖羅🔥同樣帶出大拖羅嘅油香之餘,多咗炭香味而少咗火槍嘅gas燶味~勁正🥰🥰🥰🎖仲有個剝皮魚刺身配剝皮魚肝醬! 師傅將剝皮魚刺身切成碎片,令到沾到魚肝醬嘅面積擴大,兩樣加埋真係絕配😋😋😋其他嘢食都係ichiban!! 唔逐一介紹了,俾大家睇相啦😝非常推薦大家去試試啊❤️
非常推薦大家去試試啊❤️