2020-11-25 102 瀏覽
朋友放假滿心歡喜搵間西餐食吓嘢傾吓計,五個人叫左七百幾蚊嘢食,點知我order嘅意大利飯唔熟,同d staff講,個廚師又答番我意大利飯口感係咁唔肯再幫我煮煮佢,我示範俾個staff睇我完全咬唔開原粒飯吐出,佢地肯話轉意粉俾我。朋友叫左塊肉眼排二百幾蚊,落完場即走開幾成熟又唔問客人!牛排又冇調味,淨係喺塊排面落鹽,一食就成口鹽。個龍蝦湯越飲越口渴,越飲越鹹,麵包好硬切唔開仲要唔俾牛油,叫佢俾番個態度又差,好似我地阻佢做嘢咁,眼見幾枱客都淨左個湯同包,可想而知問題幾大!廚師煮嘢唔熟又唔認,侍應態度又差,似我地阻住佢咁,成餐飯食得超唔好開!俾咁貴但係食唔到應有嘅Service同嘢食!

2020-11-18