2024-03-15 27 瀏覽
🐷🐷🐷🐷🐷基本上我地每兩個星期就會口痕想食韓國餐,今次衝住佢地既芝士烤豬肋骨去🧀▪️芝士烤豬肋骨 炸雞 ($350)依個價錢可以滿足到我幾個願望,作為一個芝士Fans我第一樣留意到嘅嘢就係份量驚人,豬肋骨既醬汁鹹甜並重,本來已經烤得骨肉分離,芝士口感煙靭之剩唔會難咬。不過唯一美中不足嘅係只能選擇原味炸雞,好在就算係原味都咁juicy。▪️人參雞湯 ($160)正值每個月女仔想補下身體既時候,特登叫咗人蔘雞湯想暖一暖個人。整體而言人蔘味唔算太重,雞湯原汁原味好香,而且十分足料,淨係食入面啲雞肉已經好夠飽!▪️泡菜炒飯 ($80)一樣都係超足料,意外地除咗泡菜之外仲加咗好多五花肉粒,泡菜既酸辣味中和咗五花肉既油膩。💰590+10%/ 2 person📍 南대門 (尖沙咀)尖沙咀金巴利道75號東南大樓地舖#美食 #香港美食 #吃貨 #甜品 #相機食先 #hkfoodie #hkfood#hkfoodlover #tagforfood#foodlover #hkrestaurant#gastronomy #foodie#hkfoodie#hkig#foodiehk#foodstagram #yum
🐷🐷🐷🐷🐷

▪️芝士烤豬肋骨 炸雞 ($350)

▪️人參雞湯 ($160)

▪️泡菜炒飯 ($80)

💰590+10%/ 2 person
📍 南대門 (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道75號東南大樓地舖

#美食 #香港美食 #吃貨 #甜品 #相機食先
#foodlover #hkrestaurant#gastronomy #foodie#hkfoodie#hkig#foodiehk#foodstagram #yum #tastinghongkong#food #foodporn