2016-05-15
日式放題的特別之處,是讓你吃盡平時想食又不敢叫得太多的日式美食🙇🏻🙇🏻 又可以和一大班朋友開心share,瘋狂食、食、仲有食!那種滋味真係可以用「大滿足」三個字來形容!其實一直都好想和一班好朋友一起大吃大喝😂😂但又很少機會可以齊集所有人😩唔理啦!想食就食啦😂😂於是😌今日就同另一位好朋友,一齊挑戰2人放題🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻💖大滿屋仲推出特別優惠!不同時段都有不同收費,仲有2人同行1人免費優惠😳計落都幾平架💖💖一坐低就急不及待開始點食物😆😆打頭炮當然係魚生啦😚😚😚雖然我同朋友得2個人,但要消滅這個特盛魚生拼盤都絕對不會是難事😌😌😌🖖🏻🖖🏻大滿屋的魚生相當新鮮,而且份量足夠4個人食😂厚切三文魚刺身好肥美,口感入口即浴;甜蝦大大隻,香甜軟滑😋😋好想再食😭 ;不得不提的還有希靈魚!以前食過一次完全不新鮮的希靈魚,又腥味道又怪,之後見到希靈魚都怕怕😵😵😵 不過朋友告訴我這裡的希靈魚特別新鮮,好爽好似食緊魚子咁,咀嚼時候會感覺到一粒粒,甜甜地,亦帶點油甘香的味道。一如以往😚野飲任飲唔嬲😆不過要食野又好,任野又好,都要量力而為😉千萬唔好眼闊肚窄!人們經常說食放題不要點壽司😩因為食太多飯容易飽胃,容易食滯
其實一直都好想和一班好朋友一起大吃大喝😂😂
大滿屋的魚生相當新鮮,而且份量足夠4個人食😂
刺身拼盤❤️❤️❤️
飲品無限供應!飲幾多拎幾多😁😁😁
因為真係太鐘意食壽司;而且壽司亦是日本料理最重要的一環,絕對可以反映料理司傅的功架和技巧!
飯團的大小、口感、味道,都是重要的考慮因素!
各式各樣魚生壽司
炸物
炸榴連波波球
鹽燒脆翠玉瓜😂😂
有我最愛既韓國蜜瓜雪條,又有雪米糍😍😍😍😍
真係覺得好幸福☺️☺️☺️☺️☺️☺️