2022-09-19 46 瀏覽
係屯門工業區見完客,客户勁窩心話帶我食平抵正嘢😋😋原來係客戶工業大厦樓下,叫湘雲軒嘅餐廳,嘩!似為係茶餐廳😁原來仲有雞煲同烤魚食“正”💯客戶話佢前兩日食咗雞煲,所以今日食烤魚,仲可以任飲任食打邊爐👍👍嘩!咁抵呀168一位💯唔怪之得客戶話一星期起碼食兩三次啦🤩🤩今晚個烤魚一上台嚇死我😳大盤到呀🤩仲好大條魚和薯粉、木耳金菇冬菇等等。。。超惹味呀😋條魚本身己煎到香噴噴脆卜卜再配麻辣嘅配料一齊食爽呀👍仲有唔使用醬汁巳經好入味“正”呀!條魚真係勁大條,兩個人邊食得晒😅我地仲要咗打邊爐配料,有手打魚滑同墨魚滑、美國肥牛、雲吞、生菜同白菜仔,本來想叫公仔麵。。。不過太飽啦🤣😂,雲吞好大粒裹面勁多料,肥牛好大片份量多,飲品任飲而啤酒就緊係唔小得啦😉仲有茶又有汔水,最正慨汔水緊係沙示同碧泉檸檬茶啦🥰woo d童年回憶返晒泥呀❤! Yeah!168真係食到飽飽呀💯湘雲軒地址: 屯門新安街2號富益商業大廈地庫1-5號舖

湘雲軒
地址: 屯門新安街2號富益商業大廈地庫1-5號舖