樓高三層,地下係Cafe,有室內室外座位,1樓可以同貓貓玩,2樓可以做massage,頂樓望住大尾篤海景,仲可以買外賣上去食勁chillWeekend唔可以book位,當日四點左右去到都好full,留電話等位,好彩等咗20分鐘左右就有。以為打卡Cafe得個樣,點知啲嘢食都好好食,有驚喜😋。Fish n Chips $108魚嘅炸粉好薄好跪,老闆娘推介要點個自家制他他醬,試完真係好食好惹味。推介。Oreo croffle 牛角窩夫$68一客兩件,有牛角包嘅千層口感,同時又有煙煙韌韌。配埋cream同oreo粒粒👍🏻👍🏻。是日蛋糕 tiramisu $48正常水準花茶 $40老闆娘好熱情,主動幫我哋refill,夠兩個人飲。成個環境令人放鬆,雖然地點有少少入,同埋要等位,但當day trip,可以順便去大美督沙灘玩同踩單車,夜晚bbq 都唔錯推介指數:8/10 抵食指數:8/10

。Fish n Chips $108

。Oreo croffle 牛角窩夫$68

。是日蛋糕 tiramisu $48
正常水準

花茶 $40
老闆娘好熱情,主動幫我哋refill,夠兩個人飲。

推介指數:8/10
抵食指數:8/10