2019-02-16 861 瀏覽
今次同屋企人去咗旺角兆萬中心上面嘅大本瀛食晚市放題 我比佢哋安排左坐係近門口嘅位 望唔清入面嘅位置 不過由等位速度同場內聲音分析 感覺上都比兆萬其他放題爆場 咁睇尼應該幾受歡迎 所以我都幾期待🥰一坐低都係例牌要一盤刺身先 片片都好新鮮選擇都算多 我最推介嘅係佢嘅三文魚 泰式生蝦 甜蝦 同埋帶子 之後就到壽司 壽司我就覺得飯比較一般 新鮮程度都唔及刺身咁好 所以我都係比較推薦食刺身嘅 又無飯唔會飽肚最後呢佢呢度比較特別嘅就係佢有泰式美食而質素都好唔錯 尤其是係佢個冬陰公湯 香濃夠味而且唔辣 得個香 我仲encore左一次tim🤣🤣 整體來講呢間俾我感覺都唔錯 冇乜漏單上菜速度都合理 唯一美中不足係甜品選擇種類唔多但係咁嘅價錢咁樣嘅質素性價比都已經好好啦!👍🏻

但係咁嘅價錢咁樣嘅質素性價比都已經好好啦!👍🏻