2018-09-16
放工一齊黎食燒肉放題!都好多人下,坐滿哂!我地五個人,比左六人位我地,位置舒服,兩個爐,唔會逼住逼住。我地揀左C,$398/位(因為係星期五去食,會貴d),最後埋單每人四百幾!不過都值依個價既~平d就更好😂用ipad點餐,野食黎既速度勁快,超級大讚,有d點完唔洗十秒送到,好勁! 而且點幾多真係會黎幾多,所以好容易點過頭,要小心!佢比左張卡我地,如果食哂d食物,可以叫員工黎check一check,下次會有優惠卡。好多野食,肉既種類最多,不過黎到都唔識分邊個打邊個😂 而味道方面,水準好高👍🏻,就咁燒唔點醬已經好入味,有d肉仲咸過頭tim,所以試下先,唔好嘥醬料。連蔬菜都覺得好好食,我地總共點左3次凱薩沙律tim!!海鮮夠新鮮,必點蠔、帶子。總之食物味道方面無得彈,但我地點左橙汁勁難飲,藥水味!最後會送雪糕,好硬,放勁耐都唔溶!朱古力味道好濃郁,唔會太甜,好似係高級雪糕(?)
放工一齊黎食燒肉放題!都好多人下,坐滿哂!
好多野食,肉既種類最多,不過黎到都唔識分邊個打邊個😂
總之食物味道方面無得彈,但我地點左橙汁勁難飲,藥水味!