住係屯元天既一定識依間元朗通宵食堂🤣有朋友係咁叫我快啲去食話好多選擇~我真係覺得好誇張😂點知一坐低睇menu,發覺真係有好多野食揀~一啲都無誇張!而依張圖只係冰山一角😋炸物、燒物、刺身壽司應有盡有⋯仲有鍋物、拉麵烏冬⋯首先一定要叫主食填一填飽個肚先!/揚出雞柳 讚岐手打烏冬 $76極力推薦芝士辣湯👍🏻十分惹味除左面頭有芝士之外~個湯底都好重芝士味!!加埋辣味感覺無咁滯~最岩涼涼地食😋/ 雞柳炸得鬆脆多汁~好味👍🏻牛肉壽喜燒 $98有大量肥牛、蛙蛙菜、豆腐、豆菇😋好飽肚湯底算正宗~係甜甜地既壽喜燒汁👍🏻生蠔 $28@1三文魚腩刺身 $78@5切係新鮮肥美既刺身👍🏻想讚下佢個三文魚腩咬落竟然好爽口,油脂仲好豐富🥹炸魷魚鬚 $60係我同男朋友食過最出色既炸魷魚鬚🤣無誇張🙌🏻個炸粉唔會好厚~咬落多汁~仲好彈牙💖加埋啲辣椒粉係面~真係送酒一流!!炸雞軟骨 $32(社交平台分享價)炸鱈魚乾 $34 (社交平台分享價)如果有like + share 舖頭既社交平台會有折扣呢🙌🏻燒三文魚水潑 $48第一次食水潑依個部位😆一份有3件超抵食👍🏻一咬啲魚油係個口爆哂出黎!面頭燒到焦焦脆脆咁👍🏻好出色/脆脆鰻
炸物、燒物、刺身壽司應有盡有⋯仲有鍋物、拉麵烏冬⋯
首先一定要叫主食填一填飽個肚先!
揚出雞柳 讚岐手打烏冬 $76
極力推薦芝士辣湯👍🏻十分惹味
除左面頭有芝士之外~個湯底都好重芝士味!!
加埋辣味感覺無咁滯~最岩涼涼地食😋
雞柳炸得鬆脆多汁~好味👍🏻
牛肉壽喜燒 $98
有大量肥牛、蛙蛙菜、豆腐、豆菇😋好飽肚
湯底算正宗~係甜甜地既壽喜燒汁👍🏻
生蠔 $28@1
三文魚腩刺身 $78@5切
係新鮮肥美既刺身👍🏻想讚下佢個三文魚腩
咬落竟然好爽口,油脂仲好豐富🥹
炸魷魚鬚 $60
炸雞軟骨 $32(社交平台分享價)
炸鱈魚乾 $34 (社交平台分享價)
燒三文魚水潑 $48
脆脆鰻魚串 $42
係好raw既鰻魚味🤣食到好原始既味
如果加返少少鹽會好味啲呢~
厚燒牛舌 $34
雖然厚~但完全唔靭👍🏻