2024-05-29 502 瀏覽
呢日黎到新都城呢間阿杏飯團, 好中意佢夠哂光猛同埋有位可以坐低食~ 本身諗住輕食, 但原來佢都幾大份, 飲埋野飲真係好飽! 我地叫左一個海鮮套餐, 一個咸蛋套餐, 前耆要網紅蟹肉飯團, 後者要金沙咸蛋飯團, 跟住一個飲黑糖珍珠奶茶, 一個要冰糖雪耳燉桃膠! 網紅蟹肉飯團超爆多蟹肉, 同埋佢好貼心切左一半, 可以睇得好清楚食緊咩,同埋好靚! 佢既飯係紫米飯團, 好好食! 金沙咸蛋飯團真係超多咸蛋黃,好邪惡! 但好好食! 佢兩個飯團配既醬都好夾, 切開瘧一半方便同朋友SHARE, 可以試多D唔同既味! 飲=黑糖珍珠奶茶好好飲!夠哂味! 珍珠好煙UN, 好好咬! 冰糖雪耳燉桃膠就夠哂多料, 雪耳份量勁多~ 桃膠都係, 又唔太甜, perfect!!! 好滿足!