🍽️ 凍腸拼盤+特製紅蝦兩隻為左同Lisba慶祝生日,我哋要叫個二人套餐,包咗前菜,有西班牙凍腸配芝士🧀好開胃,再加咗兩隻紅蝦,個蝦好有鮮蝦味,再配埋濃濃嘅龍蝦汁😋好味道!🍽️ 廚師沙律+是日餐湯沙律都有好多隻大蝦,而是日餐湯係蘑菇湯,蘑菇湯味濃,沙律夠晒Freshhhh,仲有咁多隻蝦,未開始食都食到飽啦😌🍽️ 燒烤醬豬肋骨太耐冇食過Lisba整嘅豬肋骨😋呢個豬肋骨係我好想食嘅其中一個主菜,估唔到呢個豬肋骨燒到好惹味,仲有大量嘅脆卜卜嘅薯條比薯條仔Lisboy食😂🍽️ 雞肉西班牙飯而Lisboy都食得嘅雞肉Risotto😋連鐵板上熱辣辣,個飯已經燉到入晒味,再加埋原粒雞肉,真係夠晒好味,仲要係連皮新鮮雞肉😍真係有驚喜!🍽️ 朱古力心太軟+西班牙油炸鬼今晚嘅主打係朱古力心太軟,除咗有大量嘅士多啤梨同生果比Lisboy之外,仲有慶祝生日牌同埋蠟燭,依家無論邊個生日都係Lisboy幫手吹😂🌬️朱古力心太軟外脆內軟,個流心朱古力配埋啲新鮮生果真係絕配,二人套餐包咗一份西班牙油炸鬼,都係好懷念嘅味道,大量朱古力醬正呀🤤🍽️ 西班牙檸檬啤酒 + 花海不得不提就係而家佢哋嘅happy hour叫呢杯西班牙檸檬啤酒

🍽️ 凍腸拼盤+特製紅蝦兩隻

🍽️ 廚師沙律+是日餐湯

🍽️ 燒烤醬豬肋骨

🍽️ 雞肉西班牙飯

🍽️ 朱古力心太軟+西班牙油炸鬼

🍽️ 西班牙檸檬啤酒 + 花海
不得不提就係而家佢哋嘅happy hour叫呢杯西班牙檸檬啤酒只係$38 / 1杯🍻甜甜地好易入口!我就叫咗杯靚靚嘅signature嘢飲「花海」,藍色嘅菊花梳打,夠晒清涼,真係味覺同視覺嘅享受😍成餐飯色香味俱全!

依家仲做活動有小食同野飲送、全單88折!
  • 雞肉西班牙飯
  • 燒烤醬豬肋骨