2024-07-23 4793 瀏覽
今次嘅質素又冇上次咁好,食物種類就一模一樣上次長腳蟹好好食,我主公!今次就偏鹹冇乜海鮮味今次唔知點解一開頭已經唔會話好激動,可能食慣咗buffet同埋呢間 今日嘅豬腳薑好味!但係整體而言今日啲嘢好似唔係幾refill,朋友話乳豬好味 但係當我諗住去夾一構思嘅時候原來已經冇晒,但係就一直冇refill 嗰時都係一點幾後期兩點左右應該有refill過,但係就得返啲唔靚的話應該都係俾人夾晒今日所有燒味都有啲乾柴感覺麻麻地 但係後期出嘅燒鴨就好啲啲不過都唔吸引,寧願留返個肚去食青口同埋好大好大粒嘅螺肉今日質素非常好!又大粒又好味,又唔會好鹹蝦普通豬腳薑嘅豬腳同埋紅酒炆牛尾嘅牛尾,由於我擺喺倉入面太遲垃圾返嚟俾佢瘦咗我都唔記得,最後先諗起但係已經走咗🤣唔緊要啦,下次太再試刺身今日嘅下都正常幾好味有帶子就更好無論幾爆到必定要食嘅豆腐花!基本上我會留返個肚食,來呢度其實都係為咗食豆腐花同豬腳薑嘅蛋 呢兩樣係呢間特別出色,而且菜都好健康無油!今次發現原來叫車仔麵部六嘅菜都好正有新鮮嘅生菜通菜芽菜金菇啱晒我呢啲菜怪上面嗰碗就係俾佢收咗個碗 傷心不過佢都係服務太好啫!收碟勤快如果有員工折扣有綠枝!所以今日
今次嘅質素又冇上次咁好,食物種類就一模一樣

上次長腳蟹好好食,我主公!今次就偏鹹冇乜海鮮味

今日所有燒味都有啲乾柴感覺麻麻地 但係後期出嘅燒鴨就好啲啲
不過都唔吸引,寧願留返個肚去食青口同埋好大好大粒嘅螺肉
今日質素非常好!又大粒又好味,又唔會好鹹

蝦普通

刺身今日嘅下都正常幾好味